Over HK Detachering >>

Specialist binnen het Sociaal Domein

Sociaal Domein >>

Onze vakgebieden Participatie, Wmo en Jeugd

Werken bij >>

Combinatie van zekerheid en afwisseling

Contact >>

0519 - 72 46 86
info@hkdetachering.nl

Werken bij HK Detachering

Wil je werken bij een organisatie die zijn medewerkers op de eerste plaats heeft? Ben jij op zoek naar een combinatie van zekerheid en afwisseling binnen je werk? Heb je meerdere jaren ervaring binnen het Sociaal Domein en ben je bekend met het werken bij de gemeentelijke overheid? Neem dan contact met ons op, wij kijken graag met je mee naar jouw mogelijkheden.

Persoonlijke aandacht

In een persoonlijk gesprek kijken we graag samen met jou naar de mogelijkheden die aansluiten bij jouw werkervaring, talenten en ambities. Pas jij binnen het profiel van HK Detachering, waarbij je gedrevenheid, deskundigheid en positieve uitstraling de doorslag geven? Dan gaan we graag met jou de uitdaging aan! Hierbij streven wij naar een open en persoonlijke samenwerking gericht op de lange termijn.

Uitdagende opdrachten

Als medewerker van HK Detachering maak je deel uit van specialistisch team op het gebied van het Sociaal Domein. HK Detachering beschikt over een uitgebreid netwerk binnen de gemeentelijke overheid in geheel Nederland. Wij bieden uitdagende opdrachten die aansluiten bij jouw deskundigheid en ambities. Daarnaast bieden we je toegang tot de HKademie, waar je vakkennis binnen het Sociaal Domein up-to-date blijft.

Ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden bij HK Detachering? Solliciteer dan via het sollicitatieformulier.

Solliciteer direct >>

Kijk op de vacaturepagina voor onze actuele vacatures. Ook open sollicitaties zijn van harte welkom.