skip to Main Content
Zo begonnen wij

HK Detachering is in 2014 opgericht door Harry Kooyenga (HK). Zijn ruime ervaring en grote netwerk binnen het sociaal domein zorgden voor een sterke basis. Sije van der Meulen kwam het bedrijf in 2015 versterken. Al snel ontdekten Harry en Sije een gedeelde drijfveer: geniet van elke dag en doe wat je gelukkig maakt.

Vanuit hechte vriendschap, plezier en een oprechte en persoonlijke benadering groeide HK Detachering in een paar jaar uit tot een toonaangevend bureau in Nederland.

Begin 2020 overleed Harry na een kort ziekbed op een veel te jonge leeftijd van 49 jaar. Zijn naam en visie zullen altijd verbonden blijven aan het bedrijf.

HK 1-0329

Vanuit ons kantoor in het Friese Dokkum brengen wij vraag en aanbod van overheidspersoneel bij elkaar.
Opdrachtgevers in heel Nederland bieden wij deskundige hbo- en universitair geschoolde medewerkers met ervaring in het sociaal domein.

Iedere dag plezier hebben, dat is ons doel. Wij werken vanuit een nuchtere open houding, waarbij persoonlijk contact voorop staat. We zorgen ervoor dat we altijd uitstekend op de hoogte zijn van de wensen van onze medewerkers en opdrachtgevers. Zo maken wij keer op keer de beste match.

Ons team
Sije van der Meulen
Directeur / eigenaar
Taede Weidenaar
Commercieel manager

06-22950164 –  tweidenaar@hkdetachering.nl

Hilda Walsma
Personeelsadviseur

0519-724686 – hwalsma@hkdetachering.nl

Saapke Wildschut
Financieel medewerker

0519-724686 – swildschut@hkdetachering.nl

Nelja Tilma
Office Assistent

0519-724686 – ntilma@hkdetachering.nl

Back To Top