skip to Main Content

Gemeenten en wijkteams in heel Nederland kiezen voor de ondersteuning van de deskundige medewerkers van HK Detachering. Onze specialisten zijn tijdelijk in te zetten ter vervanging van vast personeel, voor het opvangen van piekwerkzaamheden, het uitbrengen van specialistisch advies of als extra capaciteit en deskundigheid in projecten.

Deskundigheid en continuïteit

Onze adviseurs zijn geselecteerd op hun persoonlijkheid, deskundigheid, ervaring en
oprechte gedrevenheid om van uw opdracht een succes te maken. Als opdrachtgever bent u zeker
van continuïteit doordat wij onze mensen zekerheid bieden d.m.v. langdurige contracten.
Met onze persoonlijke aanpak, passende opdrachten en de mogelijkheid tot het volgen van gerichte scholing,
zorgen wij voor bekwame en enthousiaste medewerkers.

Binnen deze vakgebieden voegen wij waardevolle kennis toe in uw organisatie:
Participatie

Onze ervaren adviseurs hebben ruime kennis van de Participatiewet. Een gespecialiseerd team van consulenten inkomen, consulenten werk, uitkeringsadministrateurs, juridisch medewerkers, handhavers/toezichthouders, kwaliteitsmedewerkers en beleidsmedewerkers staat klaar om gemeentelijke instellingen tijdelijke ondersteuning te bieden.

Wmo

Naast de invulling van functies zoals Wmo-consulent, gebiedsteammedewerker Wmo en administratief medewerker Wmo, bieden wij ondersteuning op juridisch gebied, handhaving en toezicht, kwaliteit en beleid. Onze Wmo-adviseurs hebben alle benodigde kennis en ervaring vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning en zijn breed inzetbaar.

Jeugd

Het vakgebied Jeugd bestaat uit ervaren (SKJ-geregistreerde) Jeugd-adviseurs die inzetbaar zijn als Jeugd-specialist, Jeugd-regisseur, gedragswetenschapper/orthopedagoog en coach. Tevens zijn onze juridisch medewerkers, handhavers/toezichthouders, kwaliteitsmedewerkers en beleidsmedewerkers beschikbaar om tijdelijke personele vraagstukken op het gebied van de Jeugdwet op te lossen.

Schuldhulpverlening

Onze specialisten zijn volledig thuis op het vakgebied schuldhulpverlening en budgetbeheer. Wij bieden ondersteuning in functies zoals schuldhulpverlener, budgetcoach, budgetbeheerder, bewindvoerder en insolventieadviseur. Tevens hebben onze senior kwaliteit- en beleidsadviseurs ervaring met het strategisch en operationeel vormgeven van een gehele afdeling schuldhulpverlening.  

Benieuwd hoe wij uw personeelsvraagstuk oplossen?
Back To Top