Over HK Detachering >>

Specialist binnen het Sociaal Domein

Sociaal Domein >>

Onze vakgebieden Participatie, Wmo en Jeugd

Werken bij >>

Combinatie van zekerheid en afwisseling

Contact >>

0519 - 72 46 86
info@hkdetachering.nl

HK Detachering is eind 2014 opgericht door Harry Kooyenga (HK), begin 2015 is Sije van der Meulen toegetreden tot het bedrijf.

Harry Kooyenga is in het begin van de jaren ‘90 gestart als ambtenaar bij de Sociale Dienst van de gemeente Leeuwarden. Daarna heeft hij enkele jaren als gedetacheerde kracht bij diverse andere gemeenten gewerkt in Friesland, Groningen en Noord-Holland.

Vanaf 1997 tot 2014 was Harry Kooyenga mede-eigenaar van een detacheringsbureau,  Sije van der Meulen was gedurende 7 jaar zijn collega in de functie van commercieel medewerker. Harry en Sije verrichtten de werving en selectie van personeel, het plaatsen van deze medewerkers op opdrachten en acquisitie en relatiebeheer bij gemeenten in heel Nederland.

Met een ruim netwerk en geheel nieuwe start is HK Detachering in relatief korte periode uitgegroeid tot een volwaardig bureau binnen het Sociaal Domein. Met een team van ruim 50 specialisten is HK Detachering in staat om gemeenten in geheel Nederland van dienst te zijn bij personele vraagstukken.